diumenge, 31 de gener del 2010

Opinions de l'estrena

A nivell personal, molts ja ens heu fet arribar les vostres opinions sobre l'estrena, divendres passat, d'El sopar de les idiotes. Però ens agradaria que ara ho féssiu formalment i oficial, aquí, al nostre bloc!

Recordeu que també podeu opinar al nostre grup de Facebook: Ensemble Cia: El sopar de les idiotes

Digueu la vostra!

22 comentaris:

  1. Vaig passar una estona molt divertida!!! Tots els personatges genials!!!
    La millor manera de començar el cap de setmana,gaudint de l'interpretació entre amics.
    Anim!!!
    No penso perdrem cap.
    Nuria

    ResponElimina
  2. Divertidíssima!!! Un fart de riure, els actors genials i la "idiota" excel.lent!!!!!!!!!
    Seguiu així, que ens fidelitzareu...
    petons,
    Teresa

    ResponElimina
  3. Ei! A tres dies de néixer la meva filla vam anar tots tres i els sogres i crec que tots plegats estem encantat amb l'obra. Vam riure molt i tot i que l'obra era coneguda el toc femení i actual no va deixar de sorprendre'ns. En fi! Sincerament genial!

    ResponElimina
  4. Nosaltres hi varem anar amb uns amics i tots, al sortir, varem fer el mateix comentari, no ens esperaven veure una obra amb tanta professionalitat: “això no és una companyia d'aficionats”. Tant la posada en escena com l’àudio, en fi... tot genial!

    Nosaltres hi tornarem i procurarem seure més endavant per captar el més petit dels gestos i no perdre’ns cap paraula. Enhorabona i endavant! Esperem amb delit veure la propera ben aviat.

    Marga

    ResponElimina
  5. Va ser un vespre molt reeixit. Realment va valer molt la pena venir.

    L'obra ens va agradar molt en tots els seus aspectes.

    Si de cas, destacar la deliciosa naturalitat en les interpretacions perquè tots els actors (especialment la mestressa, la idiota i el funcionari d'hisenda) donàven el to just (ni histriònic ni vulgarment pla) dels seus personatges.

    També molt fi el moviment en escena. En un espai petit i decorat únic, els moviments dels personatges fluien amb naturalitat i varietat.

    En fi, que tot plegat tenia un toc molt professional

    Moltes felicitats!!!

    Roser i Joaquim

    ResponElimina
  6. a mi em va agradar molt. Van passar les dues hores en un moment. Els actors genials, i les conexions telefòniques quadradíssimes, molt bé. L'escenari bé, el tema de les llums simulant la cuina, el wc....guai. Per millorar, que la gent assumeixi allò d'apagar el mòvil, ho trobo una falta de respecte a la feina feta. Petonets x tots!

    Elena de la Serna

    ResponElimina
  7. t'haig de felicitar!!!! l'obra molt bona i els actors molt bé! i em van agradar els teus tocs humorístics!! trobo que fer riure a l'espectador és difícil i la veritat és que ho vau aconseguir!! enhorabona!! :)

    Julia Orwell

    ResponElimina
  8. Va estar molt bé, molt divertida. Jo vaig passar una molt bona estona! Moltes felicitats als actors.. i bueno a tothom que hi col·labores. :D

    Laia Tobella

    ResponElimina
  9. A nosaltres ens van agradar molt. EL ritme molt ben mantingut fa que les dues hores passin volant. Ens sembla perfectament representable en sales professionals. Animeu-vos.

    Maria Sanchez

    ResponElimina
  10. Ei, felicitats! a mi em va agradar molt l'obra i la interpretació.
    L'obra feia molta gràcia, no nomes pel que deia el text sino per les cares, les postures corporals... no se... en general tots els personatges estaven molt ben construits, vull dir la manera de parlar, de mirar, de colocar-se, es veia clarament un personatge diferenciat al mirar cada actor.
    SI hagues de dir algo a millorar, putser seria que... no se... no sem acut res... xD

    Roser Carbonell

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats a tota la companyia!!!!!!! L'estrena... genial !!!!!
    La "idiota"... magnifica!!! Hem rigut i ens hem conmogut... Realment no semblava la primera obra ....tots molt professionals. La recomanarem
    per qui no l'hagi vist per veure-la el dia 19 a La Pau....I per descomptat un "chapeau" al director !!!
    Laura

    ResponElimina
  12. Aquest comentari el vaig fer directament amb el Carles:
    "Ahir no ens varem poguer quedar perquè tan la Marta com la Lola estaban fetes pols.
    Va ser una bona rèpresentació d'una obra típica de "boulevar".Bon tirme.Bona direcció (sempre dintre de les limitacions que tan bé coneixem) . Rols asumits especialment els episódics. Molt bé la primera part de la anfitriona, però dues hores mantenin el paper es molt dificil. Crec que el teu (Carles) i el del hippi son els mes agraïts i donen mes possibilitats, que van aprofitar. Vaig trobar que la idiota, amb perdó, feia un paper, però que potser no era el que l'obra demanava, defensan-lo amb gràcia i enegia, que no es poc.
    Una bona vetllada de la que en tornarem a parlar.
    FERRAN ROVIRA

    ResponElimina
  13. Ens ho vam passar molt be, molt divertida.Tant què si en comptes de ser de dues hores n'haguessin sigut tres,no ens hagués semblat ni molt menys llarga.
    La possada en escena ens va semblar boníssima. I l'interpretació genial.I és més, en sortir vam trucar a una amiga per dir-li què vingui a la propera.

    Alfons i M. dels Àngels

    ResponElimina
  14. molt guai, el problema va ser la sala
    Hi feia molt soroll!
    i el volum d'alguna de les actrius era molt baix

    ResponElimina
  15. Crítica de Fran Menchón:
    Magnífica adaptación de La cena de los idiotas. Duelo interpretativo de dos actrices que pronto actuarán en los mejores teatros de Barcelona.
    Difícil obra la que Martí Lucas propone. Difícil porque el texto es extenso y complicado y al tratarse de comedia, la empatía con el espectador resulta decisiva y pende de un hilo muy fino - siempre es más difícil hacer reír que hacer llorar - Sin embargo, lo consiguen con creces, el espectador se engancha y vive las andanzas de los protagonistas.
    El sopar de les idiotes se convierte en un tour de force entre las dos protagonistas, un duelo en el que ambas salen triunfadoras con creces:
    1) La idiota, porque siendo una mujer inteligente y guapa (el idiota de la película tenía un físico peculiar que ayudaba al prejuicio) cuela como friqui tonta cuya torpeza no tiene fin.
    2) La organizadora de la cena, porque su papel de bruja cruel y despiadada egocéntrica es tan complicado como el de la idiota y la actriz está estupenda demostrando su amplitud de registros.
    La aparición del contable del Barça se convierte en el mejor momento de la obra, disparando el humor y lo multiplicándolo hasta el infinito.
    Todos los actores de la obra y su director ya no es que sean una promesa, ya son una realidad.
    Ojalá alguien se dé cuenta del talento y la profesionalidad con la que trabajan.

    ResponElimina
  16. Ostres, gracies per la bona estona que vaig passar! Vaig riure molt i molt, i estic d'acord amb el comentari sobre el duel de les 2 protagonistes: estan genials!
    L'enhorabona a tot l'equip i llarga vida damunt l'escenari! Per quan la propera obra?
    Lourdes

    ResponElimina
  17. Gairebé tot va ser perfecte.
    Simplement per millorar, crec que es podria incidir en la caracterització de l'Antoine i de la Idiota.
    L'Antoine hauria de ser més creïble, més amenarat, més místic, més francès... En defeinitiva més exagerat i diferencial.
    La Idiota estava de PM, però jo faria que el seu físic fos més graciós. És a dir que només sortint a l'escenari ja fes gràcia pel seu aspecte físic. Jo la vestiria umb uns pantalons de iaiona i li amplificaria el pandero. La faria més semblant a l'idiota de la pel·lícula.

    Ei, que consti que l'obra està frncament bé.

    Edu

    ResponElimina
  18. molt rebè, a mi personalment hem veu encantar!! gran obra i millor actuació! un olé pel director!

    http://www.youtube.com/watch?v=frSSUW_ULdM

    petonets, i aviam si teniu sort i us fitxen per més espais!

    munsista

    ResponElimina
  19. Per un moment he estat temptat de fer el cafre i dir que haguès fet millor pagant per veure "Spanish Movie" que anar a veure l'obra de gratis. Però com que diria que aquesta ja ni està en cartellera i, a més, la vostra obra EM VA ENCANTAR, doncs no ho faré.
    Fer comèdia no té pinta de ser una cosa gens fàcil d'aconseguir, i més que generi un riure continu. Vaig riure tant que al final de l'obra em feien mal els pòmuls. Gràcies a tots per l'estona que em vau fer passar. I enhorabona per la feina feta. Tota una lliçó de ganes i de categoria.
    Espero que us arribin bolos. Molts ànims.

    Salut.

    ResponElimina
  20. Genial, divertida, professional, entretinguda... S'em va passar volant. Va superar totes les meves expectatives. Us vull tornar a veure!!!!

    ResponElimina
  21. Rosa Maria Novell diu,

    Genial, divertida, professional, entretinguda... S'em va passar volant. Va superar totes les meves expectatives. Us vull tornar a veure!!!!

    ResponElimina